Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Amsterdam
    Posts
    6

    Going back to old values

    Hello,

    As we observed that, sometimes values are updating at front-end and going back to old values again. Could you please explain reason for happening like that.

    For better understanding, we have loaded page and at that time time stamp is 09:28:00 (for example). after sometime time stamp updated to 09:29:00 and immediately going back to time stamp 09:28:00

    Regards,
    Viswanadham.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Milano
    Posts
    539
    Hi finodex,

    Normally, when a field updates its value then never goes back to old ones. So your scenario it's not completely clear to me.

    Is it possible that the timestamp data visible in the page is fed by two or more different items? In this case please note that the strict sequential processing is guaranteed only for events of the same item.
    Furthermore, if you load a default value in a cell and then you clear the table the value of that cell drops back to the default value despite all the updates received by Lightstreamer.
    Finally you can check when feeding data in the adapters if the updates are in a correct time sequence.

    Hope that helps.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Amsterdam
    Posts
    6
    Hi,

    Here I am providing test URL for checking behavior of streaming sometimes, please click here and see and let me know if you have any suggestions.

    thanks

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Milano
    Posts
    539
    Hi finodex,

    Thank you for providing us with the video that makes your scenario clearer. From the video it seems that regular updates with timestamp 12:58:xx are displayed but after few seconds these fall back to values with timestamp 12:49:xx. It is possible that the Market Data table is statically initialized then due to network disconnections all the Lightstreamer updates are lost?

    By the way, if you can replicate the issue in a test environment a snippet of server log corresponding to an evidence of the issue will be very useful.
    Please send us <support@lightstreamer.com> the Server log snippet after temporarily setting in "lightstreamer_log_conf.xml" the "LightstreamerLogger.subscriptions" and "LightstreamerLogger.pump" loggers to DEBUG level (note that the log may be very huge).

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 07:44 AM.