Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Colombo
    Posts
    2

    Unhappy Using tomcat as the web server - no data updates

    Hi all,
    I tried using tomcat as web server according to the steps given in "HOW_TO_DEPLOY_ON_YOUR_WEB_SERVER.TXT" file. When I start both servers and run the application, it runs on browser but no data updates are received. Can someone help me on this? Thank you very much.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milan
    Posts
    972
    If you followed the steps correctly, by using the address and port you configured in steps 5 and 6,
    you should be able to access the home page of Lightstreamer Server from telnet or from a browser.
    If that succeeds, please retry your page and check the Server log, to see if any request is logged.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Colombo
    Posts
    2
    Hi Crivelli,
    Thank you for the reply. I could solve the issue. What I missed was the quotation marks around host names in misc.js.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: February 4th, 2010, 05:31 PM
  2. Misconfigured Vivace / Delayed Updates with Data Provider
    By exchangepulse in forum Adapter Protocol
    Replies: 5
    Last Post: October 28th, 2009, 05:41 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: September 18th, 2009, 09:13 AM
  4. DISTINCT updates are NULL with recent LS server
    By rsouissi in forum Client APIs
    Replies: 4
    Last Post: March 6th, 2008, 01:59 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: November 5th, 2007, 01:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 12:11 AM.