I have used the following code to connect the LightStreamer.

Code:
$wnd.page = new $wnd.PushPage();
$wnd.page.context.setDomain("www.MyCompany.com");		
$wnd.page.onEngineCreation = function(engine) {
$wnd.lsEngine = engine;
						
	engine.connection.setLSHost("push.MyCompany.com");			
     engine.connection.setLSPort("9090");			
     engine.connection.setAdapterName("BrowserToLSToTWS");					
     engine.connection.setUserName(username);
     engine.connection.setPassword(password);
It works fine while my host file have the following entry

127.0.0.1 www.MyCompany.com
127.0.0.1 push.MyCompany.com

Now I try to launch the same application on my client Machine with the following code

Code:
$wnd.page = new $wnd.PushPage();
$wnd.page.context.setDomain("ClientCompanyName.co.ke");		
$wnd.page.onEngineCreation = function(engine) {
$wnd.lsEngine = engine;
						
	engine.connection.setLSHost("push.Servername.ClientCompanyName.co.ke");			
     engine.connection.setLSPort("9090");			
     engine.connection.setAdapterName("BrowserToLSToTWS");					
     engine.connection.setUserName(username);
     engine.connection.setPassword(password);
where my client web server name and host name as follows

WebServerName : ClientCompanyName.co.ke
HostName : push.Servername.ClientCompanyName.co.ke

Now I try to browse the application. I canít connect with the LS. But once I put the Host file entries like ..

<ClientIP> ClientCompanyName.co.ke
<ClientIP> push.Servername.ClientCompanyName.co.ke

Then it connect with LS.

Where I am wrong and where do I need to code for this case?
Kindly help me to solve this prob.