Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    bangalore
    Posts
    1

    Tibco proxy pass issue

    Hi,

    I am facing problem while accessing my application in firefox.below are the setting details

    Lighstremer server :- 192.168.1.25:8080
    Application server :- 192.168.1.25:8081

    connection details
    lsPort :- 8080
    lsDomain :- null
    lsHost :- null

    its working fine in IE. can any one help me on this

    Regards
    Dhinesh

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milan, Italy
    Posts
    517
    Hi Dhinesh,

    You can find the explanation in this post.

    Basically, you should use a full hostname and declare the domain, rather than using IP addresses.

 

 

Similar Threads

  1. TIBCO AMS-GI data adapter issue
    By ganeshk in forum Adapter APIs
    Replies: 1
    Last Post: September 22nd, 2010, 07:52 PM
  2. Pass arguments from web page to adapter ??
    By mohamida in forum Adapter APIs
    Replies: 6
    Last Post: November 12th, 2009, 04:03 PM
  3. Tibco Gi Demo
    By saleem145 in forum Client APIs
    Replies: 2
    Last Post: September 24th, 2009, 12:01 PM
  4. Tibco Rv data adapter
    By ericrosevear in forum General
    Replies: 3
    Last Post: June 18th, 2008, 11:41 AM
  5. Internet Explorer --> Proxy issue
    By Mone in forum Client APIs
    Replies: 0
    Last Post: October 22nd, 2007, 11:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 01:10 PM.