Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
  1. #11
    Hi Mr Gianluca.finocchiaro,
    Yes, it is correct. But it's error unicode font at the
    adapter, example which I send you above is log of lightstreammer server. Thanks!

  2. #12
    Administrator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Siracusa
    Posts
    147
    Ok nttam,

    could you please provide us with a log excerpt from which such it is possible to analyze such issue?

    Thanks
    Gianluca

  3. #13
    Hi Mr Gianluca.finocchiaro,
    plz refer image below, that is log of lightstreamer server (in terminal screen), of course client show data with wrong format like that. Thanks!
    Click image for larger version. 

Name:	cmdImg.jpg 
Views:	39 
Size:	48.3 KB 
ID:	222
    Last edited by nttam; December 16th, 2016 at 11:29 AM.

  4. #14
    Administrator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Siracusa
    Posts
    147
    Hi mttam,

    the image is not clear. Please stop the server instance and remove the current Lightstreamer.log, just to start from clean scenario.
    Please also update the lightstreamer_log_conf.xml changing the levels of the following loggers:

    <logger name="LightstreamerLogger.subscriptions" level="DEBUG"/>
    <logger name="LightstreamerLogger.pump" level="DEBUG"/>
    <logger name="LightstreamerLogger.push" level="DEBUG"/>

    then repeat your test and send to info@lightstreamer.com the log file.

    Thanks and regards,
    Gianluca

  5. #15
    Hi Mr Gianluca.finocchiaro,
    I've send email with log file. Thanks so much!

  6. #16
    Administrator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Siracusa
    Posts
    147
    Hi nttam,

    after having looked at the log and exchanged some private messages, we finally found out that the issue was due to a conversion of raw data sent by the middleware. In fact, raw data should have been encapsulated into a String object also specifying the right charset, as follows:

    .

    When the Adapter Set runs from Eclipse, messages flow with no issue as you have specified UTF-8 as default text file encoding (set from Preferences->Workspace).

    Thanks and Regards,
    Gianluca

  7. #17
    Hi Mr Gianluca.finocchiaro,
    Yes, we found the reason of this issue, thank you very much for your support and
    merry Christmas! ^-^

  8. #18
    Member
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Cagliari
    Posts
    3
    Hello Gianluca

    Is this procedure doable on IntelliJ IDEA too ? (I'm having some difficulties! )

    What I'd like to do is to have on my MAC a running LightStreamer server, and I want to go in DEBUG mode in with an adapter using IntelliJ.
    Is it something possible to do ?

    Thank you
    Antonio

  9. #19
    Administrator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Siracusa
    Posts
    147
    Hi Antonio,

    a similar procedure should be doable on IntelliJ IDEA as well and a detailed post on this is coming soon, stay tuned!

    Thanks and Regards,
    Gianluca

  10. #20
    Member
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Cagliari
    Posts
    3
    I was able to do it

    the problem was the declaration of the ENV VAR "LS_HOME"

    I can declare it, but after is not recognized (or at least in the same project...)

    I had to import all the JAR from LS directly in the project, and I had to declare the JAR creation in the right place...

    so I removed all the
    VM Arguments leaving only
    -Xmx2048M
    -ea


    Quote Originally Posted by gianluca.finocchiaro View Post
    Hi Antonio,

    a similar procedure should be doable on IntelliJ IDEA as well and a detailed post on this is coming soon, stay tuned!

    Thanks and Regards,
    Gianluca

 

 

Similar Threads

  1. How can I set the listener in the Data adapter?
    By Priyanka in forum Adapter APIs
    Replies: 6
    Last Post: May 3rd, 2016, 05:12 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: April 17th, 2015, 10:59 AM
  3. how to create Adapter Set
    By msgiribabu in forum Adapter APIs
    Replies: 2
    Last Post: January 31st, 2011, 12:32 PM
  4. How to config eclipse to debug lightstreamer.
    By gengliangyu2008 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: November 10th, 2010, 11:40 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: May 21st, 2009, 10:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 09:52 AM.