Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Lightbulb Can i set the custom snapshot (set of data as snapshot) from DataAdapter?

    Can i set the custom snapshot (set of data as snapshot) from DataAdapter ??





    imrna

  2. #2
    Power Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cesano Maderno, Italy
    Posts
    784
    Can you please expand on that? Preparing the snapshot is one of the roles of the Data Adapter, what makes you think the opposite?

 

 

Similar Threads

  1. Send data from DataAdapter based on user/sessionID
    By gal_nitzan in forum Adapter APIs
    Replies: 1
    Last Post: February 12th, 2013, 09:16 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: February 3rd, 2011, 10:33 AM
  3. DataAdapter using XML
    By amarin in forum Adapter APIs
    Replies: 4
    Last Post: August 21st, 2008, 09:23 AM
  4. How to set max Frequency Per Item=4 ?
    By indrajit in forum General
    Replies: 1
    Last Post: March 10th, 2008, 05:30 PM
  5. Pre-Processor Snapshot vs DataAdapter Snapshot
    By sukhdev in forum Adapter APIs
    Replies: 3
    Last Post: August 1st, 2007, 08:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 01:58 PM.