Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    iOS 8.1.3 phone sleep causing connectivity issues [iOS]

    Hi

    has anyone noticed that when when using the iOS client on iOS 8.1.3 that it doesn't automatically reconnect after a phone sleep? An exception is raised when the phone goes to sleep, and when it wakes, the status on the client shows that it has reconnected but it doesn't receive any further updates. The client reconnects fine with previous versions of iOS.

    We are using Lightstreamer iOS Client Library version 1.2.4 build 74.14

    cheers

    Ben

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bologna, Italy
    Posts
    93
    Hello,

    updating the client library to version 1.2.6 (if using Server version 5.x) or to 1.4.1 (if using Server version 6.x) should fix the issue. Downloads for both versions are available at our download page.

    Let us know if the issue should persist.
    Best regards,

    Gianluca

  3. #3
    Hello, Gianluca.
    we have tried to update to the latest but with no luck.
    client is in connectingMode in the beginning.
    then go to InStreamingMode.
    but none of the market is streaming. only LSPushConnectionException.
    so I have to kill the app to start working it again.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bologna, Italy
    Posts
    93
    Hello again,

    to further investigate the issue, client-side and server-side logs would be helpful. On the client side, please enable the appropriate log categories adding the following lines to your app delegate:


    [LSLog enableSourceType:LOG_SRC_SESSION];
    [LSLog enableSourceType:LOG_SRC_STATE_MACHINE];
    [LSLog enableSourceType:LOG_SRC_URL_DISPATCHER];


    While on the server side please set the "LightstreamerLogger.connections" category to the INFO level.

    Send logs to support@lightstreamer.com when ready.
    Best regards,

    Gianluca

  5. #5
    Quote Originally Posted by gianluca.bertani View Post
    Hello,

    updating the client library to version 1.2.6 (if using Server version 5.x) or to 1.4.1 (if using Server version 6.x) should fix the issue. Downloads for both versions are available at our download page.

    Gianluca
    We have updated to version 1.2.6 at the end of this story.For now, look like we don't have this problem any more.

    Thanks again! ))

 

 

Similar Threads

  1. Connection timed out on empty credentials on iOS [iOS]
    By Anatoly Gurfinkel in forum Client APIs
    Replies: 9
    Last Post: July 6th, 2015, 05:24 PM
  2. Connectivity issues
    By mve.autocom in forum Client APIs
    Replies: 1
    Last Post: December 3rd, 2010, 10:37 AM
  3. IE 7.0 final just tested - no known issues
    By Alessandro in forum Client APIs
    Replies: 0
    Last Post: October 19th, 2006, 06:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 02:03 PM.