Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Can't start Start_LS_as_Application.bat!

    Hi, I'm new!
    I have followed exactly http://www.lightstreamer.com/latest/Lightstreamer_Moderato_5_1_Colosseo/Lightstreamer/GETTING_STARTED.TXT show me, but when I Launch the Server with run Start_LS_as_Application.bat!, it failed.
    It said "adapters_conf element not define"
    So, what should I do? please help me !!!

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Milano
    Posts
    545
    Hi Dat Hero,

    It seems that your adapter configuration file is not correct (adapters.xml).
    Please can you confirm that are you trying to run the Lightstreamer server with the pre-installed demo applications?
    Ie. is the "<LS_HOME>/adapters" folder (and subfolders) unchanged from the factory version?

    Thanks,
    Giuseppe

  3. #3
    Hi Giuseppe!
    Yes, I have did like what you say and i didn't change anything "<LS_HOME>/adapters" folder! So, some thing wrong!
    Because, the first day when I run Start_LS_as_Application.bat, It has compelete successfully! But today it didn't work!
    And I don't know why? Can you explaint and tell me what should I do!
    Thanks!

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Milano
    Posts
    545
    Hi Dat Hero,

    The "adapters_conf element not defined" error message states that in one of the "adapters" subfolder a configuration file "adapters.xml" does not contain this mandatory section:


    Please could you re-check the "adapters.xml" file under <LS_HOME>/adapters/Demo? Have you added some subfolders under "<LS_HOME>/adapters/"?

    Please if you are still in trouble, change to "DEBUG" the level of init logger (in <LS_HOME>/conf/lightstreamer_log_conf.xml) so you should have the indication of the path of the incorrect file.



    Regards,
    Giuseppe

  5. #5
    Hi Giusepp!
    It has run, thank you so much!!!
    Because I'm new so I have a lot of thing to do and lot of problem. Can you give me your email that I can contact with you and you can help me to
    resolved my problem quickly, please!
    Regards,
    Dat Hero

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milan, Italy
    Posts
    517
    Hi Dat Hero,
    To receive direct support, you should purchase a Lightstreamer license with Support & Maintenance service. Fell free to contact info@lightstreamer.com for pricing information.
    To receive support on the free edition of Lightstreamer, you may keep using this forum.

    Thanks,
    Alessandro

 

 

Similar Threads

  1. Server start fails on Windows
    By UweF in forum General
    Replies: 1
    Last Post: November 19th, 2010, 12:41 PM
  2. Lightstreamer fails to start when run as a service
    By PeterHiross in forum General
    Replies: 2
    Last Post: August 25th, 2010, 05:27 PM
  3. Lightstreamer will not start unattended
    By jeffdyer in forum Adapter APIs
    Replies: 2
    Last Post: November 2nd, 2009, 09:27 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: January 30th, 2008, 02:47 PM
  5. Start_LS_as_Application Error
    By matijah in forum General
    Replies: 2
    Last Post: January 16th, 2008, 04:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 07:38 PM.