Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26
  1. #21
    Power Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    182
    OK thanks.........

  2. #22
    Power Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cesano Maderno, Italy
    Posts
    784
    Hi,

    I have to leave safari going for two full days to reproduce the issue, hence the slow response here.

    Anyway I found the issue:
    what happens is that a certain point one of my array (that is used as a task queue) becomes unusable: calling push on it results on a OOM.
    I manually tried to replace it with a new one and everything went back to normal.

    I will probably introduce a work-around in the library by replacing the array from time to time (better not to wait for the OOM)

  3. #23
    Power Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cesano Maderno, Italy
    Posts
    784
    During this weekend I tested my workaround: looks like it's working.
    I'm sending you a download link for the new library, let me know if this works for you too.

  4. #24
    Power Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    182
    OK - received and installed - thanks

    Will give it s couple of days.

  5. #25
    Power Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    182
    Seems fine now

  6. #26
    Power Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cesano Maderno, Italy
    Posts
    784
    great, thanks for the feedback

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 02:31 PM.