Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    server startup log

    looks like the server was started, but got the following log with confusion.

    05-May-13 21:08:05,042|DEBUG|LightstreamerLogger.init |main |Unexpected loop in initialization; trying a recovery
    com.lightstreamer.f.bc: Unexpected loop in initialization
    at com.lightstreamer.f.l.a(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.j.a.yb.<clinit>(yb.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.j.a.v.<init>(v.java) [lightstreamer.jar:na]
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce0(Native Method) [na:1.7.0_17]
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newI nstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at com.lightstreamer.f.l.b(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.a(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.b(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.a(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.j.a.u.<init>(u.java) [lightstreamer.jar:na]
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce0(Native Method) [na:1.7.0_17]
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newI nstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at com.lightstreamer.f.l.b(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.a(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.b(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.a(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.e.n.<init>(n.java) [lightstreamer.jar:na]
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce0(Native Method) [na:1.7.0_17]
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newI nstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at com.lightstreamer.f.l.b(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.a(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.b(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.a(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.d.u.<init>(u.java) [lightstreamer.jar:na]
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce0(Native Method) [na:1.7.0_17]
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newI nstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source) [na:1.7.0_17]
    at com.lightstreamer.f.l.b(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.a(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.l.b(l.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.f.a(f.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.f.f.e(f.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.m.a(m.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.m.b(m.java) [lightstreamer.jar:na]
    at com.lightstreamer.LS.main(LS.java) [lightstreamer.jar:na]
    I am wondering what's going wrong here. Does anyone know?

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milan
    Posts
    1,016
    The issue is in the internals of the Server and, in fact, it is reported only at DEBUG level.
    We confirm that the mentioned "recovery" always works in this case, hence the issue doesn't affect the initialization.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 05:10 AM.