Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    10

    issue on running Lightstreamer from (external) Tomcat web server

    Hi all,
    We've encountered a problem when we deploy a LS web client app using external web server. (It's similar with the ones that we've read in the forum, but not quite identical).
    It works fine when the app was ran from the LS localhost, but when we try to run the app from a Tomcat server, it's connected but doesn't do anything.
    It accepted the HTTP connection (from the remote computer), reused it, sending some probes in the current session, and finally just closed the HTTP conn.
    No data got through/shown because no item-subscriptions were made.
    (This observation is taken from the log)
    No Javascript "Permission Denied" error and no "ER setLSHost Lightstreamer hostname inconsistent with the domain set" error (We've worked our way out from this "inconsistent domain" error).

    Any ideas?
    Thx in advance.

  2. #2
    Power Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cesano Maderno, Italy
    Posts
    784
    Hello,

    what do you mean with "doesn't do anything", you have subscribed some tables but don't you receive any data?

    please could you expand on your configuration?
    1. LS server host
    2. Tomcat host
    3. PushPage/Engine configuration

 

 

Similar Threads

  1. Using tomcat as the web server - no data updates
    By bhathiya in forum Client APIs
    Replies: 2
    Last Post: April 11th, 2011, 09:38 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: February 4th, 2010, 06:31 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: September 18th, 2009, 10:13 AM
  4. Web server/Lightstreamer dual deployment issue
    By CitiMan in forum Client APIs
    Replies: 2
    Last Post: November 21st, 2006, 02:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 02:54 AM.