Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    des plaines
    Posts
    41

    External deployment

    From StockListDemo readme:
    .....
    Edit the "index.html" and "popup.html" source files. They both call the
    "lsPage.context.setDomain" method with a null argument. The argument should
    be modified to specify the domain name of the machine that will be running
    the Web Server (e.g. "mycompany.com").
    I am testing it on my development computer. its full name is computername.domainname.local
    How do I specify "mycompany.com" in this case?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bloomington
    Posts
    2
    Im just guessing here, but If its just a test system and doesnt have a FQDN and you dont have an internal DNS server to track local system names then I would just try using the systems IP address.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    des plaines
    Posts
    41
    Read "External deployment" chapter 7.

  4. #4
    Power Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cesano Maderno, Italy
    Posts
    784
    Hi,

    I guess that "domainname.local" should be Ok.
    If not you should map on your hosts file a name in the form specified by the readme.

    hope that helps.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    des plaines
    Posts
    41
    So, you are saying that instead of www.mycompany.com I can specify:
    computername.domainname.local?

  6. #6
    Power Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cesano Maderno, Italy
    Posts
    784
    I'm not sure as I have never tried to use a doman different from classics .com .net .it etc., but I can't see a reason why that shouldn't work.

    If I understood your environment you should set "computername.domainname.local" as Lightstreamer host and "domainname.local" as domain.

    Please give it a try and let us know.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    des plaines
    Posts
    41
    Yes, I have it working. The only thing I had to do is to allow an anonymous access to my test web site.

 

 

Similar Threads

  1. Deployment Support
    By ulises.juarez in forum General
    Replies: 1
    Last Post: September 5th, 2011, 09:19 AM
  2. How to deploy on an external Web Server?
    By AndyKelly in forum Client APIs
    Replies: 1
    Last Post: July 7th, 2010, 10:50 AM
  3. How to deploy on an external Web Server?
    By AndyKelly in forum Adapter APIs
    Replies: 0
    Last Post: July 6th, 2010, 10:34 AM
  4. Replies: 29
    Last Post: July 14th, 2009, 09:57 AM
  5. .NET with external feed
    By markgoldin in forum Adapter APIs
    Replies: 21
    Last Post: August 28th, 2008, 07:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 10:12 PM.