Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Glasgow
    Posts
    1

    Problem connecting GI to LS server

    Hi,

    I've run the html demo successfully but cant seem to connect from GI. When the engine sets the mode to STREAMING the scrip fails to find he adapter engine which is running on port 80. Here is the code Im using to initialise the engine on GI any help would be appreciated.

    var lsPage = new PushPage();
    lsPage.context.setDomain(null);
    lsPage.onEngineCreation = startEngine;
    lsPage.bind();
    lsPage.createEngine("SLEngine2","C:/ls/");
    function startEngine(eng) {
    eng.policy.setMaxBandwidth(30);
    eng.policy.setIdleTimeout(1000);
    eng.policy.setPollingInterval(1000);
    eng.connection.setLSHost(null);
    eng.connection.setLSPort();
    eng.connection.setAdapterName("STOCKLISTDEMO");
    eng.changeStatus("STREAMING");
    }

    Rgds
    Ewan

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milan
    Posts
    975
    Hi Ewan,

    before performing a deeper check,
    I notice that a file path is used in "createEngine".
    This is not supported, as only an http URL is supported.
    Note that GI supports and perhaps sometimes requires that you use local filesystem URLs, but Lightstreamer doesn't.
    This is because, in a Lightstreamer-enabled front-end, the front-end pages need to communicate with pages coming from Lightstreamer Server and the latter cannot be from local filesystem URLs. Hence, due to the security restrictions imposed by the browsers, the former pages cannot be from local filesystem URLs too.

    Dario

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: July 29th, 2011, 09:56 AM
  2. Connection status, CONNECTING, doesn't change
    By mr_gray in forum Client APIs
    Replies: 5
    Last Post: December 20th, 2010, 02:37 PM
  3. Problem with stopping LS server in Linux
    By quanhm in forum General
    Replies: 1
    Last Post: November 16th, 2007, 12:32 PM
  4. Waiting for... and never connecting
    By wmolde in forum Client APIs
    Replies: 1
    Last Post: April 20th, 2007, 06:18 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: March 15th, 2007, 03:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 01:16 AM.