Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    London
    Posts
    2

    Debugging in Eclipse

    I have followed the instructions for debugging in Eclipse but get the following:
    java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/jdmk/comm/AuthInfo

  2. #12
    Power Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cesano Maderno, Italy
    Posts
    784
    Hello,
    the exception does not seem to be directly related to Lightstreamer.
    Are you able to debug other projects in the same eclipse's workspace?
    Do you have a larger stack trace?
    Please try to "run" the application instead of "debug" it and see if the problem disappear.

  3. #13
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    London
    Posts
    2
    It is ok, I found the problem - I had not added the JMX jars to the classpath.

    Thanks

    David

  4. #14
    Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Zagreb
    Posts
    18
    First I'd like to thank you for your help.

    Next - I followed your guide for debugging but Eclipse debugger seems to just pass through my breakpoints. In debug dialog, on arguments folder, do I just put "conf/lightstreamer_conf.xml" or do I click on variables and then put that path in variables field?

  5. #15
    Power Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cesano Maderno, Italy
    Posts
    784
    You don't need to create a variable, just write conf/lightstreamer_conf.xml in the big blank space without clicking variables

    Put a breakpoint in the subscribe method, click the debug button, than open a client that subscribes to an item of your adapter; you should be able to debug it.
    If you still have problems try placing a breakpoint in the init method of your data adapter

  6. #16
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    California
    Posts
    3
    ..thanx,... all for the conversation need not ask any question and got all the ans....

  7. #17
    Hello Mone,

    The Steps are perfect.
    I could debug the application.

    Thanks.

  8. #18
    Hi friends,

    I am new to LightStreamer setup and debug using Eclipse 3.3,just a few days of hands on. Need detailed guide on setup and debug in Eclipse as i am average learner.

    Thanks in advance.

  9. #19
    Power Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cesano Maderno, Italy
    Posts
    784
    Hi There,

    Where did you get stuck?

 

 

Similar Threads

  1. Internal cause codes & Session callbacks
    By jonasby1 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: February 16th, 2012, 09:47 AM
  2. Internal cause codes
    By BKnight in forum General
    Replies: 3
    Last Post: February 10th, 2012, 10:33 AM
  3. How to debug .NET DataAdapter
    By msgiribabu in forum Adapter APIs
    Replies: 1
    Last Post: January 21st, 2011, 02:38 PM
  4. How to config eclipse to debug lightstreamer.
    By gengliangyu2008 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: November 10th, 2010, 11:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +1. The time now is 05:15 AM.