Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    London
    Posts
    2

    HelloWorld help needed

    Hello,

    I've implemented the example .Net HelloWorld data adapter and it almost works.... that is, the lightstreamer server starts up and reads the PROXY_HELLOWORLD config. As I start the data adapter exe the Lightstreamer connects with it; but the adapter does not push any data out ??

    As I step into the data adapter code I see Init and SetListener methods get called as the server connects but I never see the Subscribe method getting called??? At what point should this happen?

    The item in the div in the html is 'greetings' as is the itemName in the Subscribe code, although the fact is the Subscribe method is never even invoked ?!?!?


    Anyone got any ideas?

    Thanks

    Jim

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    London
    Posts
    2

    Fixed

    There was a problem with the Javascript - engine was not starting correctly, now it all works

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milan, Italy
    Posts
    482
    Good! Thanks for the feedback

  4. #4
    Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Frankfurt
    Posts
    2
    I have exactly the same behaviour here.

    To solve the problem I tried to download the source code from the article "Hello World for .Net ..." but the zipped files seems to be corrupted, at least it can't be extracted.

    Maybe you can check this.

    Thanks.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Frankfurt
    Posts
    2
    solved the issue.

    FYI your .zip files from the download section can't be extracted with winzip (at least here under win xp). winrar solved the problem.

 

 

Similar Threads

  1. hosting helloworld example on different webserver
    By rbg001 in forum JavaScript Client API
    Replies: 3
    Last Post: May 25th, 2011, 03:11 PM
  2. hosting helloworld example on different webserver
    By rbg001 in forum .NET Adapter API
    Replies: 1
    Last Post: May 25th, 2011, 10:54 AM
  3. Issue with HelloWorld
    By irazabal.alex@gmail.com in forum JavaScript Client API
    Replies: 1
    Last Post: March 31st, 2010, 11:06 AM
  4. HELLOWORLD.DEFAULT init error
    By amoroso@forex.co.ke in forum Java Adapter API
    Replies: 3
    Last Post: February 1st, 2010, 12:01 PM
  5. Help needed in starting Deployment_DotNet_Server(custom)
    By indrajit in forum .NET Adapter API
    Replies: 7
    Last Post: March 19th, 2008, 09:31 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
All times are GMT +1. The time now is 02:34 AM.